Kolesarska obutev

Cestni kolesarski čevlji SIDI FAST

Izberi barvo
Izberi velikost
4242,543,54445
Cena (z DDV): € 189,00
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: CFAST.BKBK.45

 • Proizvajalec

  SIDI
 • Velikost

  45
 • Barva

  črna
 • Spol

  Za oba spola
 • Način vpenjanja

  SPD

MILLENIUM 20: Karbonsko-kompoziten podplat ima za razliko od predhodnika občutno izboljšane prav vse lastnosti. Novi podplat je bolj tog, kar izboljšuje izrabo kolesarjeve energije, je odpornejši, vzdržljivejši, se ne napije vode in je manj dovzeten za spremembe zaradi različnih zunanjih temperatur.
POLITEX: Čevlji so izdelani iz sintetičnega usnja Politex, ki se prilagodi obliki stopala, se ne razvleče, je neobčutljivo na mokroto in je popolnoma nezahtevno za vzdrževanje.
TECNO 3: Za optimalno prileganje stopalu v zgornjem delu skrbi zapenjalo Tecno 3, ki je evolucija daljnega leta 1966 patentiranega mikrometričnega zapenjala. Zapenjalo Tecno 3 mogoča natančno in celovito nastavljanje oprijema čevlja, po stopnjah je zapenjalo možno nastavljati v obe smeri, kar je odlično za mikro nastavitve med kolesarjenjem, ali pa ga z eno potezo popolnoma odpreti, kar se uporablja pri sezuvanju.
SIDI HEEL CAP: Okrepljen opetnik Sidi Heel Cap je oblikovan po peti, drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
REPLACABLE HEEL CAP: Nedrseči petki na zadnjem delu podplata, skrbita za dober oprijem in vedno varen korak, možno ju je zamenjati.
Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo kot nadomestni del.

Podjetje Sidi je 1960. leta začelo izdelovati obutev za športe v gorskem okolju, desetletje kasneje pa so se začeli specializirati za kolesarsko obutev in škornje, tako za motokros kot cestni motociklizem. Dino Signori, ustanovitelj SIDIja, je združil strast do kolesarjenja z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji inovativne športne obutve. Zahvaljujoč tej strasti in izkušnjam s področja podjetništva, je Sidi postal vodilni v svojem segmentu.
Po več desetletjih je Sidijevo edinstveno ravnovesje med tradicijo in inovativnostjo, slogom in udobjem, naredilo športno obutev tako izjemno.
Leta 1974 logotip postane tisti, ki ga danes vsi poznamo z dodatkom vorteksnega simbola, ki predstavlja moč in gibanje. S preprostim logom je blagovna znamka Sidi postala ena najbolj prepoznavnih in znanih blagovnih znamk v kolesarskem in moto svetu.

 

Izberi barvo
Izberi velikost
4242,543,54445
Cena (z DDV): € 189,00
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI