Kolesarska obutev

Cestni kolesarski čevlji SIDI GENIUS 10

Izberi barvo
Redna cena: € 249,00
Prihranek: € 99,60
Cena (z DDV): € 149,40
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 249,00 €
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: CGENIUS10.BB.40

 • Proizvajalec

  SIDI
 • Velikost

  40
 • Barva

  črna
 • Spol

  Za oba spola
 • -40%

CARBON COMPOSITE 20 SOLE: Karbonsko-kompoziten podplat CARBON COMPOSITE 20 SOLE ima za razliko od predhodnika občutno izboljšane prav vse lastnosti. Novi podplat je bolj tog, kar izboljšuje izrabo kolesarjeve energije, je odpornejši, vzdržljivejši, se ne napije vode in je manj dovzeten za spremembe zaradi različnih zunanjih temperatur.
MICROFIBRE MICROTECH: Izdelani iz Microfibre Microtech, visoko tehnološkega usnja iz mikrovlaken, izdelanega po najbolj sofisticirani metodi. Usnje je vodoodbojno, diha, je odporno na trganje in praske, nezahtevno za vzdrževanje, za povrhu pa se še prilagodi obliki stopala.
Ergonomski, mehak in višinsko nastavljiv jezik Soft Instep 4 omogoča optimalen prijem ne glede na višino stopala.
TECHNO 3: Zapenjala Tecno 3 System deluje na dva različna načina - zategujemo ga z obračanjem gumbka v smeri urinega kazalca, s katerim lahko zelo enostavno, hitro in natančno kontroliramo zategovanje; popuščamo ga s pritiskom na "uhlje" - ob hkratnem pritisku obeh se čevelj odpne, ob pritisku na enega samega pa popusti le za en zob, kar omogoča resnično mikrometrično natančno nastavitev.
SIDI HEEL CAP: Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik Sidi Heel Cap, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
REPLACABLE HEEL CAP: Nedrseči petki Replacable Heel Cap, na zadnjem delu podplata, sta dodatno dodelani, skrbita za vedno varen korak, zamenjava pa je hitra in preprosta, potreben je le izvijač.
Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo kot nadomestni del.

Podjetje SIDI je 1960. leta začelo izdelovati obutev za športe v gorskem okolju, desetletje kasneje pa so se začeli specializirati za kolesarsko obutev in škornje, tako za motokros kot cestni motociklizem. Dino Signori, ustanovitelj SIDIja, je združil strast do kolesarjenja z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji inovativne športne obutve. Zahvaljujoč tej strasti in izkušnjam s področja podjetništva, je SIDI postal vodilni v svojem segmentu.
Po več desetletjih je SIDIjevo edinstveno ravnovesje med tradicijo in inovativnostjo, slogom in udobjem, naredilo športno obutev tako izjemno.
Leta 1974 logotip postane tisti, ki ga danes vsi poznamo z dodatkom vorteksnega simbola, ki predstavlja moč in gibanje. S preprostim logom je blagovna znamka SIDI postala ena najbolj prepoznavnih in znanih blagovnih znamk v kolesarskem in moto svetu.

Izberi barvo
Redna cena: € 249,00
Prihranek: € 99,60
Cena (z DDV): € 149,40
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 249,00 €
Količina
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI