Kolesarska obutev

Mtb kolesarski čevlji Sidi Defender 20

Redna cena: € 199,00
Prihranek: € 79,60
Cena (z DDV): € 119,40
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 119,40 €
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: DEFENDER20.BLBL

 • Proizvajalec

  SIDI
 • Velikost

  41
 • Barva

  črna
 • Spol

  Za oba spola
 • Način vpenjanja

  SPD
 • -40%

OUTDOOR SOLE: Ne pretrd podplat z grobim profilom s funkcijo samo čiščenja OUTDOOR SOLE, je plod dolgotrajnih raziskav in dolgoletnih izkušenj. Grob profil in zmes podplata nudita izvrsten oprijem v najrazličnejših pogojih in podlagah ter poleg kolesarjenja omogoča tudi udobno hojo.
SINTETIČNO USNJE: Čevlji so izdelani iz sintetičnega usnja, ki se prilagodi obliki stopala, se ne razvleče, je neobčutljivo na mokroto in je popolnoma nezahtevno za vzdrževanje.
Udoben jezik je za kar največje možno udobje izdelan iz zračne sintetične mrežice.
TECHNO 3: Zapenjala TECHNO 3 SYSTEM deluje na dva različna načina - zategujemo ga z obračanjem gumbka v smeri urinega kazalca, s katerim lahko zelo enostavno, hitro in natančno kontroliramo zategovanje; popuščamo ga s pritiskom na "uhlje" - ob hkratnem pritisku obeh se čevelj odpne, ob pritisku na enega samega pa popusti le za en zob, kar omogoča resnično mikrometrično natančno nastavitev.
SIDI HEEL CAP: Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik SIDI HEEL CAP, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
Opcijski nastavki za mehke terene.

Podjetje Sidi je 1960. leta začelo izdelovati obutev za športe v gorskem okolju, desetletje kasneje pa so se začeli specializirati za kolesarsko obutev in škornje, tako za motokros kot cestni motociklizem. Dino Signori, ustanovitelj SIDIja, je združil strast do kolesarjenja z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji inovativne športne obutve. Zahvaljujoč tej strasti in izkušnjam s področja podjetništva, je Sidi postal vodilni v svojem segmentu.
Po več desetletjih je Sidijevo edinstveno ravnovesje med tradicijo in inovativnostjo, slogom in udobjem, naredilo športno obutev tako izjemno.
Leta 1974 logotip postane tisti, ki ga danes vsi poznamo z dodatkom vorteksnega simbola, ki predstavlja moč in gibanje. S preprostim logom je blagovna znamka Sidi postala ena najbolj prepoznavnih in znanih blagovnih znamk v kolesarskem in moto svetu.

 

Redna cena: € 199,00
Prihranek: € 79,60
Cena (z DDV): € 119,40
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 119,40 €
Količina
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI