Nahrbtniki in dodatki

Nahrbtnik BOOPACK for Askoll

Izberi barvo
Redna cena: € 99,90
Prihranek: € 34,96
Cena (z DDV): € 64,94
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 99,90 €
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: 1802781

  • Proizvajalec

    BOOPACKS
  • -35%

1 / 2

Nahrbtnik BOO for Askoll je na voljo v dveh barvah – nočno črni in modno beli. Oba nahrbtnika nosi značilen logotip BOO in vrhunska kvaliteta izdelave. Nahrbtnik je razvit in v celoti izdelan v Sloveniji. S svojim izgledom izžareva enostavnost, minimalističen in modern stil in hkrati s predalom za baterijo tudi uporabnost.

“Na sodelovanje z elektricnimi kolesi Askoll sva se z veseljem odzvali. Navdušil nas je koncept in celostna podoba znamke Askoll. Elektricno kolo je popolno za najin nacin zivljena. Je stilsko dovršeno, obenem pa je kolo prijazno okolju za kar se zavzemava tudi z znamko BOO,” je pričetek sodelovanja opisala Katarina Bučar iz Boopacks.

Kupci koles Askoll bodo tako že ob nakupu prejeli še originalni nahrbtnik BOO for Askoll. Za ostale bo nakup nahrbtnika mogoč ekskluzivno preko kolesarskega centra Špan in njihove spletne trgovine.

Askoll je Italijanski proizvajalec električnih koles in motorjev, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Špan d.o.o.. S preko 800 registriranimi patenti je Askoll eden izmed vodilnih na področju inovacij pri električnih kolesih. Hkrat je vodilni italijanski proizvajalec koles in skuterjev. S svojo dizajnersko linijo električnih koles Eb1 in Eb2 znamka Askoll cilja na kupce, ki prisegajo na videz in dizajn. “Nahrbtniki BOO izžarevajo moderni minimalizem in izstopajo s svojo unikatnostjo in drugačnostjo. In prav to izžareva tudi Askoll. Askoll ni le električno kolo. Je modni dodatek.” je o sami ideji dejal Anej Ferko, ki v podjetju Špan skrbi za korporativno komuniciranje in marketing.

BOO - modna znamka nahrbtnikov, ki sva jo ustanovili sestri Dominika in Katarina Bučar, Marca 2015.

Vse se je začelo s tem, ko sva iskali idealen nahrbtnik. V želji po lastnem produktu in spoznanju, da je na slovenskem trgu primanjkovalo tovrstnih izdelkov, sva ustvarili prvi nahrbtnik po imenu BOOPACK.

Vedno sva si želeli delati in ustvarjati v modnem svetu in glede na to , da je Dominika študirala arhitekturo sta ji dizajn in oblikovanje zelo blizu. BOO se hitro razvija in postaja internacionalni brand.

BOO s svojo celostno podobo jasno izžareva enostaven, minimalističen in moderen stil, obenem pa izstopa s svojo drugačnostjo in unikatno podobo.

Izberi barvo
Redna cena: € 99,90
Prihranek: € 34,96
Cena (z DDV): € 64,94
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 99,90 €
Količina
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI