Potniške

Winterstar 4 M+S 205/60 R16

Cena (z DDV): € 66,43
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo
 • Presek

  60
 • Poraba goriva

  C
 • Zaviranje na mokrem

  C
 • Hrup

  72
 • Nosilni index

  96
 • Hitrostni index

  H
 • Tip gume

  Zimska
 • Proizvajalec

  Point-S
 • Premer

  16
 • Širina

  205

C

C

72 db

Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.

S Point S zimskimi pnevmatikami WinterStar 4 ste dobro pripravljeni na zimske razmere in vožnjo po ledu in snegu. Profil pnevmatik WinterStar 4 zagotavlja varnost, udobje in dolgo življenjsko dobo.

Fokus na varnost

Winterstar pnevmatika spada v isto kategorijo kot pnevmatike največjih evropskih proizvajalcev.

Asimetrični dezen tekalne površine pomeni boljšo vodljivost tako na suhi podlagi, kot tudi na mokri ali na snegu. Poleg tega so Winterstar pnevmatike narejene z novim deležem silike v gumeni zmesi, kar zagotavlja boljše lastnosti pospeševanja in zaviranja.

Inženirji, ki so sodelovali pri razvoju Winterstar pnevmatike, pa so poleg kriterijev, ki so zahtevani na evropski energijski nalepki, preučili tudi celo vrsto drugih kriterijev, kot so zaviranje na suhem, zunanji in notranji hrup, optimalna življenjska doba in učinkovita poraba goriva, vse to pa v povezavi z zagotovitvijo udobja in varnosti.

Lastnosti na suhi podlagi

Winterstar pnevmatika ima veliko kontaktno površino na zunanjem delu tekalne površine kar ji omogoča dobro razporeditev sil na podlago in s tem stabilnost pri zavijanju.

Lastnosti na mokri podlagi

Pnevmatika ima s svojimi širokimi vzdolžnimi kanali veliko kapaciteto razpršiti vodo in s tem optimalno odvodnjavanje.

Udobje

Optimizirana razporeditev blokov na zunanjem ramenu zmanjšuje hrupnost in s tem pripomore k večjemu voznemu udobju.

Point S je vodilna NEODVISNA mreža vulkanizerjev in serviserjev v Evropi. Mreža je bila ustanovljena leta 1971 v Franciji kot združenje vulkanizerjev, ki so kljub enotnemu nastopanju pred dobavitelji in kupci želeli ostati neodvisni in samostojni.

Vsak član mreže je „vulkanizer in serviser – specialist“, ki nudi

• celovito ponudbo pnevmatik (potniške, LT, moto, tovorne, industrijske, agro)

• vulkanizerske storitve (nastavitev podvozja, popravila pnevmatik, centriranje in montaža)

• servis vozil (menjava olja, zavor, amortizerjev, izpušnih sistemov)

• dodatno opremo in rezervne dele (platišča, akumulatorji, brisalci, hladilne tekočine …)

Ena od ključnih prednosti članstva v mreži Point S je tudi močna trgovska znamka pnevmatik (SummerStar in WinterStar) in rezervnih delov. Mreža Point S je prisotna ž̌e v 30 evropskih državah in ima več kot 3.300 poslovalnic. V Sloveniji smo odprli že 15 poslovalnic in število partnerjev se nenehno povečuje.

POPOLNA GARANCIJA ZA VSE NEPRIČAKOVANE DOGODKE

Znamka Point S je že preko 45 let sinonim za strokovno in kakovostno storitev v vsaki državi, ki je vključena v njeno mrežo. Sledimo sloganu "No stress with Point S" (Brez stresa s Point S). Zato tokrat v Slovenijo prinašamo nadstandardno Point S 4life premium garancijo. To smo ustvarili, da lahko zadovoljimo potrebe vsakega voznika, ne glede na to, katero vozilo vozi.

Point S 4life premium garancija omogoča enoletno garancijo in krije škodo in okvare, ki so posledica napak v proizvodnji ali v materialu ter nepopravljive škode na pnevmatiki, ki je nastala kot posledica normalne uporabe . Odmislite skrbi ob nakupu novih pnevmatik

POINT S KAKOVOST

Vaša varnost na cesti je v veliki meri odvisna od kvalitete pnevmatik, ki jih vozite.

Point S pnevmatike, ki so eden glavnih produktov Point S skupine že preko 20 let, ponujajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Da bi vam in vašim najbližjim zagotovili maksimalno varnost, smo se združili z enim od vodilnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik in razvili našo znamko. S stališča zmogljivosti se pnevmatike Summerstar in Winterstar kosajo z ostalimi premium znamkami letnih in zimskih pnevmatik.

Kot tudi na vseh drugih področjih, tehnologija pri proizvodnji pnevmatik napreduje in s tem zagotavlja vedno boljše proizvode. Da bi vam zagotovili najboljše, redno spremljamo ta razvoj.

•pnevmatike so razvite in proizvedene v Evropi

•testirane so na cesti in na poligonu

•pnevmatike, ki so namenjene vsem proizvajalcem vozil

•širok razpon, ki pokrije tako potrebe osebnih vozil od mestnih do športnih in limuzin, 4x4 in SUV vozil ter dostavnikov

•kvaliteta je priznana v testih različnih revij

•milijonov pnevmatik prodanih na leto

NAŠI STROKOVNJAKI VAM NA RAZPOLAGO

Naše osebje se ne osredotoča samo na tehnično plat storitve ampak tudi na stranko ( njeno percepcijo, spremljajoče dejavnike itd)

Nadstandardno opremljene delavnice:

Point S centri so opremljeni z najnovejšo in najsodobnejšo opremo na področju montaže in centriranja pnevmatik.

Naš poklic: pnevmatike

Ponujamo nasvet prilagojen potrebam posameznika. Glede vrste pnevmatike in pritiska v le teh zaupajte našim strokovnjakom, da bodo našli najbolj ustrezno rešitev, ki bo zadostila vase potrebe.

Cena (z DDV): € 66,43
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI