Zložljiva kolesa

Kolo S-Bikes F50e

Izberi barvo
Redna cena: € 1.599,00
Prihranek: € 102,34
Cena (z DDV): € 1.496,66
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 1.599,00 €
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: F50e grey

EAN koda: 3528700573244

 • Doseg ECO način do (km)

  65
 • Čas polnjenja (h)

  4-6h
 • Št. programov el. pomoči

  5
 • Maksimalna hitrost (km/h)

  25
 • Št. usb izhodov (polnjenje)

  1
 • Moč motorja (W)

  250W
 • Tip kolesa

  E - zložljivo
 • Proizvajalec

  S-BIKES
 • Št. prestav

  7
 • Okvir kolesa

  aluminij
 • Velikost koles

  20''
 • Barva

  Grafitno siva
 • Zmogljivost baterije (mAh)

  7800
 • -6%

1 / 3

Material okvirja: Alloy 6061 T6
Velikost okvirja: Uni
Prednja vilica: Suspension steel
Zavore: Disk Tektro - mehanične
Krmilo: Alloy Twin Wall
Toporišče: Alloy Zoom nastavljivo
Sedežna upora: Aluminij
Ročaji: Velo grip
Plašči: KENDA Tire 20x 2.125
Platišča: Aluminij 20''
Menjalnik: SHIMANO RD-FT55
Gonilka: Prowheel aluminij
Pedala: Plastična žložljiva
Luči (spredaj+zadaj): LED 
Ekran: LCD Display
Motor: Bafang 36V/250W
Baterija: 7,8 Am/h
Opora (tačka): Aluminij, nastavljiva
Avtonomija (na ECO način): 40 km
Max hitrost asistence motorja: 25 km/h
Neto teža: 21 kg
Max teža uporabnika: 120 kg
Barva: sijaj bela
Usb polnenje - izhod: DA
Zadnji prtljažnik: Dodatno
Blatniki sprednji in zadnji: DA
Velikost škatle: 90/45/65 cm
Dimenzije zloženega kolesa: 98 x 66 x 50 cm

S-Bikes F50e je prenovljena različica modela Smart 01, našega prvega električnega kolesa S-Bikes. Novi model je plod izboljšav in predlogov kupcev, ki smo jih uspešno vključili v proces prenove. Kot glavna novost je možnost dobave v dveh barvah. Poleg tradicionalne S-Bikes grafitne barve v sijajni tehniki barvanja je na voljo tudi v perla beli barvi. Ta poskrbi za atraktiven izgled in je pisana na kožo ljudem, ki iščejo kolo kot stilsko ikono. Od večjih modelov S-Bikes je tudi najmanjši F50e dobil sodobno elektroniko S-Bikes iQ. Ta omogoča bolj tekočo vožnjo in optimiziran domet. Izboljšali smo tudi sam okvir. Ta je dobil dodatna držala za sedež, ki je posebej oblikovan za zložljivo električno kolo F50e. Novo mesto je dobila podporna tačka za postavitev kolesa. Le ta je premaknjena na zadnji del kolesa in omogoča lepše in enostavnejše zlaganje ter možnost neprestanega premikanja pedal, tudi ko je kolo izključeno. Novo je tudi po višini nastavljivo krmilo, ki ima odslej tudi merilno skalo za preprostejšo določitev višine. Modeli z vgrajenimi blatniki imajo novo generacijo svetil S-Bikes LED. Prednji žaromet, zadnja luč in osvetlitev potovalnega računalnika je sedaj enotna in se vklopi samo z enim dotikom stikala.

Vizija električnih koles S-BIKES je nastala leta 2015. Ob povezovanju z največjim kitajskim premium proizvajalcem in razvijalcem koles, smo kmalu izdelali prve prototipe. Prvi model serijske proizvodnje je bil model Smart 01. Zložljivo električno kolo, ki je postal prvi model blagovne znamke S-BIKES. S-BIKES je koncept sodobne mobilnosti in odgovarja na izzive današnjega časa. Kolesa S-BIKES združuje atraktiven design, kvalitetna oprema in izdelava ter edinstvena uporabniška izkušnja. Upravljanje je preprosto in naravno. Tako, kot smo to vajeni pri običajnih kolesih. 

S-BIKES je slovenska blagovna znamka električnih koles podjetja Špan d.o.o., ki zagotavlja tudi kompleten servis, popravila koles znamke S-BIKES ter podporo strankam in uporabnikom koles S-BIKES. Podjetje Špan d.o.o. s svojim pionirskim duhom deluje že od 1982. Najprej kot malo garažno podjetje za zaščito podvozij, ki se je vse do danes razvilo v sodobno podjetje, ki pooseblja mobilnost na vseh ravneh.

PODOBNI IZDELKI