ZMAGOVALCI

ZMAGOVALCI

Z največjim veseljem vam sporočamo, da so električna kolesa S-BIKES in naša znamka SYM dobila nagrado za IZBRAN PRODUKT LETA 2023.

Izbor Izbran produkt leta – Product of the Year Award je največja raziskava novosti izdelkov in storitev široke potrošnje v svetu in zajema več kot 5 milijard potrošnikov.

Raziskavo je opravilo podjetje NielsenIQ v decembru 2022 in januarju 2023. Celotni vzorec raziskave n = 1.494, temelji na panelu, ki je reprezentativen za splošno prebivalstvo Slovenije glede na starost, spol in regijo. Odstopanje v posamični kategoriji je naravno.


S-Bikes linija električnih koles

modeli S-Bikes F50e, M60e PRO Limited Cat, C70e, C80e PRO)

Blagovna znamka: S-Bikes
Nova generacija električnih koles S-BIKES je ustvarjena, da vas hipoma osvoji. Leta 2016 smo postavili nove standarde mobilnosti z našim prvim zložljivim modelom. Vse od tedaj neprestano nadgrajujemo naše modele in ustvarjamo kolesa, ki navdušujejo.


SYM JET linija skuterjev

modeli SYM JET X, JET 14 in JET4 RX

Blagovna znamka: SYM
Jet je ena najprestižnejših serij v liniji skuterjev SYM. Od prvenca serije Jet je minilo več kot desetletje. Z evolucijo iz vrhunskega DNK Jeta 14, SYM naredi preboj v oblikovalski orientaciji in na koncu ustvari agresiven model – Jet X. Jet X, ki je vodilni model serije Jet; vrhunske specifikacije ponujajo voznikom udobje, varnost in luksuzno izkušnjo vožnje; napredna inženirska prilagoditev prinaša popolno manevriranje in ergonomijo.Izbrani produkti