Način in strošek dostave ter obdelava naročila

Pri dostavi lahko prihaja do minimalnih dnevnih zamikov. Paketi bodo dostavljeni v najkrajšem možnem času.

*Cena dostave (na dom v 4-6 dneh) je 4,5 EUR z vključenim DDV. V primeru naročila nad vrednostjo 100 EUR je dostava brezplačna.
**Pri izbiri plačila po povzetju (plačilo z gotovino ob dostavi na dom) se prejemniku paketa pred izročitvijo dodatno zaračuna strošek odkupnine v višini 2,50 EUR z vključenim DDV.

Cena do 100 EUR* 4,5 EUR
Stošek odkupnine (po povzetju)** 2,50 EUR
Cena naročila nad 100 EUR 0 EUR

 

Špan d.o.o. naročilo odpremi 1 dan pred izbranim datumom dostave in stranki pošlje obvestilo o odpremi, Pošta Slovenije večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. V primeru izbire načina plačila z nakazilom na račun podjetja Špan d.o.o. (po ponudbi/predračunu) se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo naprej v proces obdelave po prejemu plačila po ponudbi/predračunu.

Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslalo sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo. Račun za vaše naročilo boste prejeli skupaj s paketom. Paket gre od nas v najhitrejšem možnem času.

Artikli, naročeni na spletni trgovini Špan, gredo na pot v najkrajšem možnem času. Naše logistične sisteme optimiziramo iz leta v leto, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Če so artikli na zalogi v našem centralnem skladišču, gredo na pot običajno še isti dan.

Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naših prevzemnem mestu Špan d.o.o., Tržaška cesta 547, 1351 Brezovica pri Ljubljani.