Potniške

TOYO TIRES Proxes Comfort 215/60 R16 99V

Cena (z DDV): € 107,57
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: 4070200

EAN koda: 4981910541622

 • Proizvajalec

  Toyo Tires
 • Širina

  215
 • Presek

  60
 • Premer

  16
 • Nosilni index

  99
 • Hitrostni index

  V
 • Tip gume

  Letne
 • Poraba goriva

  C
 • Zaviranje na mokrem

  A
 • Hrup

  70
 • Ojačane/povecana nosilnost

  Da

Toyo Tires

4070200

215/60 R 16 99 V

C1

C

A

70

Eprel povezava

1 / 3

Dobavljamo samo pnevmatiko. V kolikor je na sliki platišče, je to samo simbolično.

Zavorno vedenje v mokrih in suhih razmerah
Nov kompozit ponuja dobre zavorne zmogljivosti,

Izboljšana vodljivost v suhih in mokrih razmerah
Nova oblika, tekalna plast in struktura tekalne plasti za boljše upravljanje,

Stabilnost pri visoki hitrosti
Nov profil in optimizirana tekalna plast vodita do boljše stabilnosti upravljanja.

 

Toyo Tire & Rubber Co. Ltd, je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev pnevmatik s hčerinskimi podjetji ali zastopniki v več kot 100 državah in regijah. Podjetje ima trenutno več kot 6.000 zaposlenih. Sedež skupine je bil ustanovljen leta 1945 v Itami na Japonskem.

Poslovne dejavnosti skupine temeljijo na pnevmatikah in avtomobilski tehnologiji. Osnovna dejavnost podjetja TOYO je razvoj, proizvodnja in trženje visoko kakovostnih pnevmatik z visoko zmogljivostjo. Večplasten izbor izdelkov vključuje letne, celoletne in zimske pnevmatike za avtomobile, 4x4 in SUV ter pnevmatike za komercialne in težke tovornjake.

ZGODOVINA TOYO TIRES

Toyo Tires predstavlja inovacije, kakovost, zmogljivost in odlično storitev že 70 let, vključno s 36 leti v Evropi. Skupina Toyo ima skupino podjetij za razvoj, proizvodnjo, testiranje, distribucijo in trženje po vsej Ameriki, Evropi, Aziji, na Bližnjem vzhodu in Oceaniji.

Kot rezultat, je Toyo Tyres zgradil trdni ugled po vsem svetu. V Združenih državah Amerike je Toyo Tires že od leta 2000 imenovana za številko  1 celotne znamke severnoameriških trgovcev pnevmatik.

USTANOVITEV

Vizija proizvajanja velikih pnevmatik se je začela avgusta 1945, ko je ustanovitelj Rikimatsu Tomihisa na Japonskem ustanovil Toyo Tire & Rubber Co, Ltd.

Leta 1975 je bil Toyo Reifen GmbH ustanovljen v Nemčiji, prvi Toyo Tires evropski družbi. Temu je sledilo Toyo Tire UK leta 1981 in Toyo Banden B.V na Nizozemskem leta 1989.

Leta 2005 je bila Toyo Tire Europe ustanovljena kot sedež Toyoja v Evropi . Toyo Tire Europe je postal odgovoren za prodajo in trženje po vsej Evropi uvoznikom in hčerinskim podjetjem.

Leta 2008 je bila ustanovljena Toyo Tire RUS v Moskvi, leta 2014 pa je bila ustanovljena Toyo Tire Deutschland GmbH za upravljanje prodaje in trženja v Nemčiji in Avstriji.

APLIKACIJE

Da bi zadostili potrebam potrošnikov in določili nekaj trendov v procesu je Toyo Tires postal tudi vodilni v dinamičnih aplikacijah pnevmatik.

ŠPORT

Toyo Pnevmatike so bile uporabljene v skoraj vseh oblikah motornih vozil. Iz Spa 24hours in VLN Endurance dirke na Porsche Championship v Veliki Britaniji so bile te pnevmatike uporabljene v številnih vrstah dirkalnih prog in zelo uspešen Proxes R888 je bil leta 2015 dopolnjen z Proxes R888R, ki ponuja še višjo stopnjo prijema, doslednosti in moč v ovinkih.

DANES

Toyo Tire Europe GmbH ima na vseh večjih evropskih trgih tri hčerinske prodajne družbe in distributerje.Portfelj naših pnevmatik zajema širok spekter aplikacij - od visoko zmogljivih, dirkališčnih Proxes linije do linije Open Country za 4x4 in SUV-jev v območju okolja Nano Energy. Ne glede na to, kateri avtomobil, 4x4, SUV ali kombi vozite, Toyo Tyres ima prave pnevmatike za vas. Zavezanost Toyo Tires inovacijam, kakovosti, uspešnosti in odlični storitvi za kupce je nepremagljiva.

Cena (z DDV): € 107,57
Količina
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI