Cestni čevlji

Cestni kolesarski čevlji SIDI ALBA 2 MEGA

Izberi barvo
Izberi velikost
404244
Redna cena: € 179,00
Prihranek: € 71,60
Cena (z DDV): € 107,40
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 179,00 €
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: CALBA2M.BB.40

 • Proizvajalec

  SIDI
 • Velikost

  40
 • Barva

  črna
 • Spol

  Za oba spola
 • -40%

1 / 2

MILLENIUM 4: Karbonsko-kompoziten podplat Millennium 4 ima za razliko od predhodnika občutno izboljšane prav vse lastnosti. Novi podplat je bolj tog, kar izboljšuje izrabo kolesarjeve energije, je odpornejši, vzdržljivejši, se ne napije vode in je manj dovzeten za spremembe zaradi različnih zunanjih temperatur.
USNJE POLITEX: Čevlji so izdelani iz sintetičnega usnja Politex, ki se prilagodi obliki stopala, se ne razvleče, je neobčutljivo na mokroto in je popolnoma nezahtevno za vzdrževanje.
INSTEP CLOSURE: Ergonomski in višinsko nastavljiv jezik Instep Closure System, omogoča optimalen oprijem ne glede na višino stopala.
TECH 3: Za optimalno prileganje stopalu v zgornjem delu skrbi zapenjalo Tecno 3, ki je evolucija daljnega leta 1966 patentiranega mikrometričnega zapenjala. Zapenjalo Tecno 3 mogoča natančno in celovito nastavljanje oprijema čevlja, po stopnjah je zapenjalo možno nastavljati v obe smeri, kar je odlično za mikro nastavitve med kolesarjenjem, ali pa ga z eno potezo popolnoma odpreti, kar se uporablja pri sezuvanju.
SOFT INSTEP 3:Ergonomski, mehak in višinsko nastavljiv jezik Soft Instep 3 omogoča optimalen prijem ne glede na višino stopala.
Zapenjanje s kakovostnimi velcro trakci je najenostavnejša in najpraktičnejša rešitev, ki dovoljuje optimalen oprijem ter nudi stopalu tudi nekaj "svobode" v prid boljši prekrvavitvi in večjemu udobju.
SIDI HEEL CAP: Vsi Sidi čevlji imajo okrepljen opetnik Sidi Heel Cap, ki drži nogo stabilno na mestu in preprečuje deformacijo čevlja tudi po daljšem obdobju uporabe.
KEO MEMORY PLATE: Pritrdišče za blokeje je kompatibilno s sistemom "Keo memory plate", česar bodo veseli vsi uporabniki pedal Look.
REPLACABLE HEEL CAP: Nedrseči petki Replacable Heel Cap, na zadnjem delu podplata, skrbita za vedno varen korak.
Vsa zapenjala so zamenljiva in na voljo kot nadomestni del.

Podjetje SIDI je 1960. leta začelo izdelovati obutev za športe v gorskem okolju, desetletje kasneje pa so se začeli specializirati za kolesarsko obutev in škornje, tako za motokros kot cestni motociklizem. Dino Signori, ustanovitelj SIDIja, je združil strast do kolesarjenja z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji inovativne športne obutve. Zahvaljujoč tej strasti in izkušnjam s področja podjetništva, je SIDI postal vodilni v svojem segmentu.
Po več desetletjih je SIDIjevo edinstveno ravnovesje med tradicijo in inovativnostjo, slogom in udobjem, naredilo športno obutev tako izjemno.
Leta 1974 logotip postane tisti, ki ga danes vsi poznamo z dodatkom vorteksnega simbola, ki predstavlja moč in gibanje. S preprostim logom je blagovna znamka SIDI postala ena najbolj prepoznavnih in znanih blagovnih znamk v kolesarskem in moto svetu.

Izberi barvo
Izberi velikost
404244
Redna cena: € 179,00
Prihranek: € 71,60
Cena (z DDV): € 107,40
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 179,00 €
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

PODOBNI IZDELKI