Kolesarska oblačila

Podkapa BUFF Original N-Tribe Črna

Izberi velikost
S-MUNI
Cena (z DDV): € 17,99
Ni na zalogi
Primerjava (0)
Dodaj v primerjavo

Dobaviteljeva šifra: 120732.999.10.00

EAN koda: 8428927368317

 • Proizvajalec

  BUFF
 • Velikost

  UNI
 • Barva

  črna - bela
 • Spol

  moško žensko

Več funkcijsko oblačilo za aktivnosti na prostem nudi udobno zaščita pred mrazom, vetrom in soncem, dobro odvaja vlago in se hitro suši. Je izjemno mehak in raztegljiv v 4 smeri, kar omogoča več kot 12 načinov nošenja. Najpogosteje kot obrazna maska, trak ali podkapa. Primeren je za vse športno aktivne, tako kolesarje in motoriste, kot za sprehode in vsakodnevno udejstvovanje v naravi. Zasnovan je trajnostno z uporabo izključno poliestrskih mikrovlaken iz reciklirane plastike, narejene s tehnologijo Repreve.

Zaščita pred soncem, vetrom, mrazom
UV zaščita 50+
Raztegljiv v 4 smeri
Lahek, udoben, mehak
Dobro odvaja vlago in se hitro suši
Reciklirani materiali
Pranje do 60°C
Brezšivni dizajn

V podjetju BUFF oblikujejo in izdelujejo praktična, več funkcijska oblačila za zaščito glave in vratu. Stremijo k najvišji kakovosti, udobju in zaščiti, zato vedno iščejo najboljše materiale in najnaprednejše tehnike. Uporabljajo tehnologije usmerjene v učinkovitost, trajnost in udobje, da vi lahko uživate zaščito v vseh razmerah, od ekstremnega mraza, vetra in sonca. Izdelki so namenjeni vsakodnevni uporabi vsem, ki gojijo strast do narave, naj bo to v  ekstremnih športih, na prijaznih pohodih ali v urbanem vsakdanu.
Original BUFF ®  izvira iz kraja Igualada, po tekstilni industriji poznani regiji blizu Barcelone. Je globalna, trajnostno naravnana organizacija z etičnim in SGE21 certifikatom, ki spoštuje okolje, spodbuja kreativnost in raznolikost ter stremi k dobrobiti ljudi.

PODOBNI IZDELKI